Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Tromgeroffel…..er is een nieuwe vragenlijst via ons inwonerspanel

Tromgeroffel…..er is een nieuwe vragenlijst via ons inwonerspanel

Dit item is verlopen op 01-03-2019.

Het heeft even geduurd maar……we hebben een nieuwe vragenlijst uitgezet over de openbare ruimte in de gemeente Oirschot. Wij vinden het belangrijk dat je kunt meedenken en meepraten over nieuwe ideeën en plannen in onze gemeente. Dus grijp deze kans!

De nieuwe peiling gaat over onze openbare ruimte. Denk hierbij aan de bomen, struiken, bestrating en de verlichting. We vragen wat je vindt van het onderhoud, welke gebieden extra aandacht verdienen en hoe je eventueel een handje mee kan/wil helpen om onze gemeente nog mooier te maken.

Meedoen?

Via www.oirschot.nl/inwonerspanel vul je in een paar minuten de vragenlijst in. Je hoeft geen lid te zijn van het inwonerspanel om deze vragenlijst in te vullen.

Wat doen we met de input?

We gebruiken je antwoorden bij het opstellen van de nieuwe plannen voor het onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Oirschot. Hiermee kunnen we besluiten nemen en de focus leggen op onderwerpen die voor onze inwoners belangrijk zijn.

Lid worden?

Vrijwillig en vrijblijvend lid worden, dat kan! Aanmelden kan via www.inwonerspaneloirschot.nl.