Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Trots, twee genomineerden in de gemeente Oirschot

Trots, twee genomineerden in de gemeente Oirschot

Stemmen Brabantse Kempentrofee 2017
De Brabantse Kempentrofee is een gewaardeerde aanmoedigingsprijs voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de Kempen te stimuleren. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt.

In 2017 is dat in Oirschot. Op 11 december  reiken CFO Jumbo Supermarkten, Ton van Veen en burgemeester Keijzers voor de 11de keer deze bijzondere prijs uit in de Sint Petrus Basiliek in Oirschot. U bent van harte welkom!

Kempentrofee

De trofee is een initiatief van het Streekplatform de Brabantse Kempen. Zij ontwikkelen initiatieven en projecten die bijdragen aan een aantrekkelijk vestigings- en woonklimaat; voor een gezond toekomstperspectief voor bedrijven en inwoners in de regio. Dit jaar helpen het Centrummanagement Oirschot en de gemeente Oirschot de organisatie om er een feestelijk evenement van te maken. In de Sint Petrus Basiliek op 11 december presenteert de organisatie alle initiatieven en maken de winnaar bekend. Naast een prachtig kunstwerk ontvangt de initiatiefnemer de titel van ‘eervolle winnaar’ en kan het initiatief rekenen op extra publiciteit.

Genomineerden

Met heel veel trots kunnen wij zeggen dat er twee organisaties genomineerd zijn in de gemeente Oirschot. De Brandstore Visit Oirschot en Groentenzaadteelt De Beersche Hoeve.

Brandstore Visit Oirschot
In het oude raadhuis op de markt in Oirschot hebben partijen de krachten gebundeld om Oirschot eenduidiger op de kaart te zetten. Het monument wordt de fysieke winkel, van waaruit zij Oirschot in stijl promoten om zo meer bezoekers te trekken naar ons prachtige dorp!

De Beersche Hoeve
De Beersche Hoeve is een biologisch-dynamisch landbouw bedrijf. Hun missie is om boeren en tuinders opnieuw in de rol te plaatsen die zij duizenden jaren vervuld hebben. Om dat voor elkaar te krijgen moeten er op vele plaatsen de zaadvaste rassen weer op de akkers geteeld worden. Deze rassen verbinden verleden met de toekomst en zijn daarom duurzaam.

Stemmen

Vanaf 13 november 12.00 uur tot 10 december 23.00 uur kunt u op één van onze Oirschotse favorieten stemmen! Dat kan via www.brabantsekempen.eu. U stemt toch ook?