Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Uitnodiging gedecoreerden gemeente Oirschot

Uitnodiging gedecoreerden gemeente Oirschot

Dit item is verlopen op 28-04-2019.

Het college van burgemeester en wethouders nodigen de dragers van een Koninklijke Onderscheiding van harte uit om op zaterdag 27 april a.s. een toost uit te brengen op Zijne Majesteit de Koning.

Het officiële gedeelte ziet er als volgt uit:

• 11.15 - 11:35 uur ontvangst met koffie/thee bij De Beurs
  • 11.35 - 11:45 uur gezamenlijk vertrek naar de Markt. Daar krijgt u van muziekvereniging Arti een aubade voor het centrale podium;
  • 12.05 uur korte toespraak van de burgemeester, het zingen van het Wilhelmus, het hijsen van de Nederlandse vlag, de Oirschotse Koningsdagvlag en het uitbrengen van een toost op koning Willem-Alexander;
  • Tot 13:00 uur muziek van Arti, onder het genot van een drankje.

Aan alle gedecoreerden is een persoonlijke uitnodiging toegezonden. Mocht deze u, als gedecoreerde, onverhoopt niet hebben bereikt, bent u bij deze alsnog met partner/introducé uitgenodigd. Bij deze gelegenheid is het toegestaan de officiële versierselen, behorende bij uw Koninklijke Onderscheiding, te dragen. Indien u aanwezig bent, vragen wij u dit door te geven aan Mariëlle van de Moosdijk via m.vandemoosdijk@oirschot.nl.