Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Uitnodiging inloopavond dorpshart Middelbeers 13 november

Uitnodiging inloopavond dorpshart Middelbeers 13 november

Dit item is verlopen op 14-11-2018.

Op 14 september 2017 heeft IDM (Initiatiefgroep Dorpshart Middelbeers) het ontwerp voor het dorpshart onder grote belangstelling gepresenteerd aan de inwoners van Middelbeers. Afgelopen jaar is in goede samenwerking tussen IDM en haar werkgroepen, de gemeente en adviesbureaus, gewerkt aan de  uitwerking naar een definitief plan voor zowel de boven- als ondergrondse situatie. Door het uitvoeren van de herinrichting en rioleringswerkzaamheden (klimaatbestendig maken) krijgen de bewoners van Middelbeers een toekomstbestendig dorpshart.

Inloopavond

Namens de gemeente Oirschot en de Initiatiefgroep Dorpshart Middelbeers nodigen wij u uit voor de inloopavond over het definitieve plan voor het dorpshart Middelbeers. Deze avond vindt plaats op dinsdag 13 november 2018 in  Café De Doornboom, Doornboomstraat 7 Middelbeers.

Tijdens de inloopavond willen we u graag informeren over het plan (u kunt tussen 19:00 uur en 20:30 uur binnen lopen, wanneer het u uitkomt) en kunt u vragen stellen.

Het plangebied bestaat uit de volgende wegen:
Doornboomstraat (en plein), Willibrordstraat, Snavelbies en 1e stuk van ‘t Ven (tussen rotonde en Jumbo)

Vragen

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de projectleider Peter Stabel, bereikbaar via telefoonnummer (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl.