Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Uitnodiging inloopavond uitvoering dorpshart Middelbeers 26 februari

Uitnodiging inloopavond uitvoering dorpshart Middelbeers 26 februari

In maart 2019 start aannemingsbedrijf van der Zanden in opdracht van de gemeente met de herinrichting van het dorpshart Middelbeers. Er gaan verschillende werkzaamheden plaatsvinden. We organiseren een inloopavond om je te informeren over de werkzaamheden voor de herinrichting van het dorpshart Middelbeers.

Wanneer: dinsdag 26 februari 2019

Waar: Café De Doornboom, Doornboomstraat 7 in Middelbeers

Tijd: je kunt tussen 19:00 uur en 20:30 uur binnen lopen

Officiële startschot

Om 18:45 uur geven alle betrokken Beerzenaren samen met wethouder Piet Machielsen het officiële startschot voor de werkzaamheden. Dit vindt plaats op het Doornboomplein. Het is leuk als je daarbij aanwezig bent!

Wat kun je verwachten tijdens de inloopavond?

Tijdens de inloopavond kun je kennismaken met de aannemer en informeren wij je onder andere over:

• Planning werkzaamheden riolering en verharding
  • Planning werkzaamheden nutsbedrijven (gas een water)
  • Omleidingsroutes
  • Ophalen huisvuil
  • Afkoppelen hemelwater van de woningen
  • Contactgegevens

Vragen

Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met de projectleider Peter Stabel, bereikbaar via telefoonnummer (0499) 58 33 33.

“mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Noord-Brabant voor het project: Middelbeers van Waterlast naar Waterlust”