Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Uitnodiging inwonersavond Oirschot

Uitnodiging inwonersavond Oirschot

Dit item is verlopen op 23-05-2017.

Bestuurlijke toekomst gemeente Oirschot
“Hoe ziet een toekomstbestendige gemeente Oirschot eruit?” Een goede vraag, want de wereld, ons land, onze samenleving, wij allemaal veranderen. Oirschot is monumentaal, ondernemend en groen en daar voelt de mens zich thuis.

Maar hoe maken we samen deze ambitie in de toekomst waar? Blijft Oirschot zelfstandig, dus een aparte gemeente of gaan we samenwerken? En met wie dan? En hoe? Daarover willen we de komende maanden met u in gesprek.

Hoe denkt en praat u mee?

Gemeente Oirschot organiseert met een extern bureau drie inwonersavonden. Voor Oirschot, Spoordonk en De Beerzen. De eerste avond is in Oirschot op 20 april om 19.45 uur in het gemeentehuis. Noteer alvast in uw agenda: de inwonersavonden voor Spoordonk op maandag 15 mei 2017 en voor de Beerzen op maandag 22 mei 2017. De locaties en tijden volgen zo snel mogelijk.

Vragen, suggesties of ideeën?

Uw input is altijd welkom. Wilt u iets kwijt aan ons, dan kunt u contact opnemen met Kitty Schijven via telefoonnummer (0499) 58 33 33, email bestuurlijketoekomst@oirschot.nl.

Flyer Bestuurlijke Toekomst