Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Voortgang werkzaamheden Dorpshart Middelbeers

Voortgang werkzaamheden Dorpshart Middelbeers

Enexis en Brabantwater zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met werkzaamheden aan de gas- en waterleidingen in  de Doornboomstraat in Middelbeers. Begin mei kan de aannemer starten met de aanleg van het riool en de bestrating.

Voortgang nutsbedrijven

De nutsbedrijven ronden binnenkort de werkzaamheden in de Doornboomstraat volgens planning af en beginnen dan met hun werk in de Willibrordstraat. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt in de Willibrordstraat vanaf begin mei éénrichtingverkeer ingesteld. Er is dan alleen nog maar verkeer mogelijk in  noordelijke  richting (vanaf Westelbeersedijk  richting de Doornboomstraat). Voor het verkeer in zuidelijke richting stellen wij een omleidingsroute in.

Start civiel aannemer

Vanaf begin  mei start  de aannemer Van der Zanden met de aanleg van het riool. Het verkeer in de Doornboomstraat blijft voorlopig éénrichtingverkeer. Door eerst de werkzaamheden op het Doornboomplein en in de Snavelbies uit te voeren kan dit voorlopig zo blijven. Zodra een volledige afsluiting noodzakelijk is, volgt hierover nadere berichtgeving.  De werkzaamheden van de aannemer worden gefaseerd uitgevoerd. Een globale planning hiervan vindt u op: www.oirschot.nl/dorpshartmiddelbeers. Hier vindt u ook meer informatie over de plannen voor het Dorpshart Middelbeers.

Omleidingsroute

De route loopt van Middelbeers naar Oostelbeers over de N395 en vervolgens via Kerkstraat – Hoogeindseweg – Hillestraat – Kuikseindseweg – Stroomkesberg – Mr. Van Hasseltweg – Westelbeersedijk – Broekeindsedijk.

“Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Noord-Brabant voor het project: Middelbeers van Waterlast naar Waterlust”