Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Vragenuur InnovA58 Oirschot

Vragenuur InnovA58 Oirschot

23 oktober 17.00-19.00 uur
De geplande verbreding van de A58 ter hoogte van de gemeente Oirschot brengt veel veranderingen met zich mee. Zo gaat Rijkswaterstaat verschillende  viaducten over de A58 aanpassen en een nieuwe brug aanleggen bij Oirschot naast de bestaande brug over het Wilhelminakanaal. Tijdens een inloop vragenuur op 23 oktober van 17.00-19.00 uur kunt u op een laagdrempelige manier uw vragen stellen.

Wij begrijpen dat de komende verbreding van de A58 vragen oplevert bij inwoners en ondernemers. Veel van deze vragen beantwoorden Rijkswaterstaat en de gemeente persoonlijk via mailberichten en telefoontjes. Ook organiseert Rijkswaterstaat regelmatig werksessies en informatiebijeenkomsten over de verbreding van de A58. Samen met de gemeente Oirschot informeren we alle bewoners via onze websites en artikelen in de media. Toch merken we dat er vragen blijven hangen.

Vragenuur

We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn waarbij het handig is om een tekening bij de hand te hebben en toelichting daarbij te krijgen. Daarom organiseert Rijkswaterstaat samen met de gemeente Oirschot een tussentijds vragenuur op 23 oktober tussen 17.00-19.00 uur in het gemeentehuis van Oirschot. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u schikt en uw vragen stellen aan de aanwezige medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Oirschot. U bent van harte welkom!

Platform

Meer informatie over de verbreding van de A58 is te vinden via www.innova58.nl Heeft u vragen of wilt u een reactie geven? Deze kunt u plaatsen op de kaart van het digitale platform via www.InnovA58/denkmee.