Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

Dit item is verlopen op 12-12-2018.

Op 7 december 2018 is de Dag van de Vrijwilliger. De gemeente wil dit jaar een aantal vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de Oirschotse samenleving. Vrijwilligers zijn heel erg belangrijk voor de samenleving en ook veel verenigingen blijven hierdoor in stand. En dat waarderen wij!

Jonge vrijwilligers

Je kent vast wel iemand die ergens een handje helpt. Denk hierbij aan een training verzorgen bij de voetbal-, hockey- of korfbalclub, lid van de leerlingenraad of het verzorgen van de wekelijkse boodschappen voor oma. Dus ken je iemand in de leeftijd tot 18 jaar die zich vrijwillig inzet? Geef deze jonge kanjer dan nu op en hij of zij ontvangt een leuk cadeau.

Volwassen vrijwilligers

Help je regelmatig op een (sport)vereniging? Organiseer je iets in of voor Oirschot?  Ken je iemand die met de collectebus rond gaat? Geef die dan nu op en hij of zij ontvangt een mooi presentje van de gemeente.

Aanmelden

Geef vóór 5 december 2018 via info@oirschot.nl t.a.v. Jacqueline Kremer de naam, vrijwilligersfunctie en contactgegevens door. De leukste inzendingen nodigen wij half december 2018 uit om het cadeau in ontvangst te nemen.