Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wat wilt u bespreken tijdens de verkiezingsbijeenkomsten?

Wat wilt u bespreken tijdens de verkiezingsbijeenkomsten?

Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018
Volgend jaar maart mag u weer uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Om u een goed beeld te geven van de standpunten van de politieke partijen, willen we enkele verkiezingsbijeenkomsten organiseren waarin u met de partijen in gesprek kunt gaan.

Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat er leeft onder de inwoners, zijn we op zoek naar leefbaarheidsnetwerken, verenigingen of andere instellingen die mee willen denken over de invulling van de verkiezingsbijeenkomsten. Of misschien wilt u een van deze bijeenkomsten mee organiseren?

Wilt u meedenken?

Daarom roepen we u op om u te melden bij de griffier als u graag mee wilt denken of organiseren. Zit u in een leefbaarheidsnetwerk, vereniging of andere instelling die een rol wil spelen in de aanloop naar de verkiezingen, laat het dan vóór 17 november weten door te mailen naar griffie@oirschot.nl o.v.v. ‘verkiezingsbijeenkomsten’. Heeft u vooraf nog vragen, dan kunt u bellen met Han Struijs griffier via  06 – 48 13 69 57.