Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Website Steunwijzer maakt inwoners wegwijs

Website Steunwijzer maakt inwoners wegwijs

Overzicht ondersteuningsaanbod per gemeente
Het aanbod van organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van zorg en welzijn – al dan niet met indicatie – is groot. Oirschot wil, net als Best, Veldhoven en de Kempengemeenten, haar inwoners hierin wegwijs maken. Want het is belangrijk dat iedereen die ondersteuning nodig heeft, zelf (of met hulp) een geschikte aanbieder van die ondersteuning kan vinden.

De website Steunwijzer, te vinden via www.oirschot.nl/steunwijzer, is een digitaal overzicht van gecontracteerde zorg- en welzijn aanbieders. Hier vindt u organisaties die ondersteuning geven nadat de gemeente een indicatie heeft verstrekt voor Jeugdhulp of een Wmo-voorziening. Het opgenomen aanbod is nog groeiend. Op de website is snel en eenvoudig te zien welke organisaties in Oirschot ondersteuning aanbieden.

Ben of ken je iemand die ondersteuning nodig heeft op het gebied van zorg en welzijn? De website Steunwijzer kan helpen bij het vinden van een geschikte aanbieder!