Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Werkzaamheden N395

Werkzaamheden N395

Dit item is verlopen op 20-03-2019.

De provincie bereidt samen met de gemeenten de herinrichting van de provinciale weg N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot voor. Het doel is om de veiligheid van de weg te verbeteren en de leefbaarheid in de dorpen te vergroten.

Bomen kappen

In maart start de provincie met de voorbereidende werkzaamheden, waaronder het kappen van bomen op verschillende plekken langs de N395. Op bijgaand kaartje zijn deze plekken in rood aangegeven. Voor andere delen waar bomen gekapt moeten worden loopt de vergunningsprocedure nog. Deze bomen laat de provincie naar verwachting later dit jaar kappen.

Hinder

U kunt mogelijk hinder hebben van de kapwerkzaamheden. De rijbaan zetten zij bij de werkzaamheden voor de helft af. Ook zetten zij verkeersregelaars in. Om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen leggen zij op het moment dat een boom gekapt wordt het verkeer tijdelijk helemaal stil. Dat geldt ook voor fietsers en voetgangers.

Vervolg werkzaamheden

In het najaar gaat de provincie verder met het verleggen van de kabels en leidingen.

Meer weten en vragen

Meer informatie over het project vindt u op de website van de provincie: www.brabant.nl/N395. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met de omgevingsmanager voor de N395 via aveck2@brabant.nl of via het contactformulier op de provinciale website.

locaties bomenkap N395