Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wethouder Daenen verrast BSO ikOOK! in Oirschot

Wethouder Daenen verrast BSO ikOOK! in Oirschot

Op donderdag 6 juli bracht wethouder Raf Daenen een verrassingsbezoek aan de BSO van ikOOK! aan de Castaert in Oirschot (bij basisschool de Korenbloem). Hij sprak zijn waardering uit naar teammanager Mijke Staps en haar medewerkers.

Zij wisten voor de BSO drie keer achtereen volledig te voldoen aan de Wet Kinderopvang.  Als waardering voor deze prestatie mochten de kinderen een prachtig voorleesboek uitpakken.

Kwaliteit voorop

Het doel van de Wet Kinderopvang is de kwaliteit van kinderopvang te waarborgen en te zorgen voor een verantwoorde opvang voor kinderen in een veilige omgeving. Goede opvang draagt bij aan een goede ontwikkeling van het kind. De gemeente Oirschot vindt dit erg belangrijk en waardeert het zeer als een opvanglocatie (herhaaldelijk) positief wordt beoordeeld door de GGD.

Het college van burgemeester en wethouder feliciteert BSO ikOOK! Oirschot met dit prachtige resultaat.