Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wethouder Daenen verrast Kinderdagverblijf Kids Talent Oirschot Buiten

Wethouder Daenen verrast Kinderdagverblijf Kids Talent Oirschot Buiten

Dit item is verlopen op 15-11-2017.

Op donderdag 2 november bracht wethouder Raf Daenen een verrassingsbezoek aan het kinderdagverblijf (KDV) van Kids Talent Oirschot Buiten aan de Hoolkot in Oirschot. Hij sprak zijn waardering uit naar locatiemanager Kora Mennen en haar medewerkers, zij wisten voor het KDV drie jaar achtereen volledig te voldoen aan de Wet Kinderopvang.

Als waardering voor deze prestatie mochten de kinderen een prachtig voorleesboek uitpakken.

Kwaliteit voorop

Het doel van de Wet Kinderopvang is de kwaliteit van kinderopvang te waarborgen, te zorgen voor een verantwoorde opvang voor kinderen in een veilige omgeving. Goede opvang draagt bij aan een goede ontwikkeling van het kind. De gemeente Oirschot vindt dit erg belangrijk en waardeert het zeer als een opvanglocatie (herhaaldelijk) positief wordt beoordeeld door de GGD.

Het college van burgemeester en wethouder feliciteert KDV Kids Talent Oirschot Buiten met dit prachtige resultaat!