Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wethouder Heijman verrast Dalton Kindcentrum AvontuurRijk in Oirschot

Wethouder Heijman verrast Dalton Kindcentrum AvontuurRijk in Oirschot

Dit item is verlopen op 03-07-2019.

Op maandag 27 mei 2019 bracht wethouder Jan Heijman een verrassingsbezoek aan de buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf van Dalton Kindcentrum AvontuurRijk aan de Montfortlaan in Oirschot. Hij sprak zijn waardering uit aan teammanager Trees Ackermann, directeur Ralf Burggraaff en medewerkers, zij wisten voor  zowel de BSO als het KDV drie jaar achtereen volledig te voldoen aan de Wet Kinderopvang.  Als waardering voor deze prestatie mochten de kinderen van beide groepen een prachtig boek uitpakken.

Het college van burgemeester en wethouders feliciteert Dalton Kindcentrum AvontuurRijk met dit prachtige resultaat.

Kwaliteit voorop

Het doel van de Wet Kinderopvang is de kwaliteit van kinderopvang te waarborgen, te zorgen voor een verantwoorde opvang voor kinderen in een veilige omgeving. Goede opvang draagt bij aan een goede ontwikkeling van het kind. De gemeente Oirschot vindt dit erg belangrijk en waardeert het zeer als een opvanglocatie (herhaaldelijk) positief wordt beoordeeld door de GGD.

wethouder Heijman verrast Dalton Kindcentrum AvontuurRijk in Oirschot