Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wethouder Heijman verrast kinderdagverblijf Korein Kinderplein Bernadettestraat

Wethouder Heijman verrast kinderdagverblijf Korein Kinderplein Bernadettestraat

Op vrijdag 24 mei 2019 bracht wethouder Jan Heijman een verrassingsbezoek aan kinderdagverblijf (KDV) Korein Kinderplein aan de Bernadettestraat in Spoordonk (bij basisschool de Fonkeling). Hij sprak zijn waardering uit naar teamleider Trees Ackermann en haar medewerkers, zij wisten voor het KDV drie jaar achtereen volledig te voldoen aan de Wet Kinderopvang.  Als waardering voor deze prestatie mochten de kinderen een prachtig boek uitpakken.

Het college van burgemeester en wethouders feliciteert KDV Korein Kinderplein Bernadettestraat met dit prachtige resultaat.

Kwaliteit voorop

Het doel van de Wet Kinderopvang is de kwaliteit van kinderopvang te waarborgen, te zorgen voor een verantwoorde opvang voor kinderen in een veilige omgeving. Goede opvang draagt bij aan een goede ontwikkeling van het kind. De gemeente Oirschot vindt dit erg belangrijk en waardeert het zeer als een opvanglocatie (herhaaldelijk) positief wordt beoordeeld door de GGD.

Wethouder Heijman verrast KDV Korein Bernadettestraat