Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wie worden de nieuwe sporthelden van Oirschot?

Wie worden de nieuwe sporthelden van Oirschot?

Dit item is verlopen op 20-12-2017.

Voor de zesde keer gaat de Gemeente Oirschot de prestaties van onze sporters weer op een gepaste manier honoreren. Daarom horen we graag wie voor u de beste sporters van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk over het jaar 2017 zijn.

Er kan gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Ook reiken we de aanmoedigingsprijs weer uit aan die persoon of organisatie die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Doe je mee?  Kijk dan op www.sportgala-oirschot.nl en breng je stem uit!

Aanmelden kan van 21 november tot en met zaterdag 16 december 2017. Uit alle aanmeldingen zal de jury per categorie drie genomineerden kiezen waarna u nogmaals via de website uw voorkeur uit kunt spreken voor de winnaar per categorie.

Op zaterdagavond 27 januari 2018 volgt de feestelijk bekendmaking van de winnaars tijdens het Sportgala van Oirschot op Sportpark “t Horstje” in Spoordonk.

Let op: op deze avond is er nog een allerlaatste stemronde waaraan alleen de aanwezigen mee kunnen doen! Kijk voor het volledige programma van deze avond ook op www.sportgala-oirschot.nl of volg ons Facebook www.facebook.com/sportgalaoirschot.