Home » Inwoners » Actueel » Nieuws » Wonen en recreëren mogelijk door nieuw bestemmingsplan Stille Wille

Wonen en recreëren mogelijk door nieuw bestemmingsplan Stille Wille

Oirschot, monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis. De gemeente Oirschot is al een aantal jaren bezig met een nieuw bestemmingsplan voor de Stille Wille. Op 20 juni 2017 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Stille Wille (gedeeltelijk gewijzigd) vastgesteld.

Hierdoor is het toegestaan om permanent te wonen op het recreatiepark. Een mijlpaal, want hierdoor is er na lange tijd duidelijkheid gekomen voor alle bewoners van de Stille Wille.

Hoe nu verder?

De Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant heeft zes weken de gelegenheid om te reageren op de gewijzigde onderdelen van het bestemmingsplan. Vanaf donderdag 3 augustus 2017 liggen het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken voor zes weken ter inzage. Dit maken wij nog bekend via een officiële publicatie. Na deze publicatie is er de mogelijkheid om beroep in te dienen tegen dit bestemmingsplan.

Vragen?

Heeft u vragen over de Stille Wille dan kunt u contact opnemen met gemeente Oirschot, telefoon (0499) 58 33 33, e-mail info@oirschot.nl