Home » Inwoners » Actueel » Nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief

Iedere week stellen we voor u een digitale nieuwsbrief samen met het laatste nieuws vanuit de gemeente Oirschot. Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Aanmelden

Als u zich voor de eerste keer aanmeld voor een nieuwsbrief van de gemeente Oirschot, klik dan hieronder op 'registreren'. Vul vervolgens uw gegevens in en klik op 'invoeren'. U ontvangt dan een e-mail, met daarin een link. Klik op deze link om uw aanmelding te bevestigen. U bent dan ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente Oirschot.

Afmelden

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief. Dat kan door te klikken op een link in de nieuwsbrief zelf. Of door op deze pagina in te loggen met de gegevens die u van ons heeft ontvangen en uw aanmelding te wijzigen.

Beschikbare onderwerpen: