Home » Inwoners » Actueel » Nieuwsbrief » Wekelijkse nieuwsbrief gemeente Oirschot » Nieuwsberichten gemeente Oirschot week 22

Nieuwsberichten gemeente Oirschot week 22

Iedere week leest u in deze nieuwsbrief het laatste nieuws vanuit de gemeente Oirschot.

Wethouders in de wijk

Kom naar onze wijkspreekuren en ga in gesprek met onze wethouders. Je bent van harte welkom! 

Lees het volledige artikel

Gemeente Oirschot doet mee met NIXzonderID

Voor verkopers in supermarkten, slijterijen, (sport)kantines, horeca, tankstations en tabakszaken is het soms moeilijk om de juiste leeftijd van kopers van drank en sigaretten in te schatten. Daarom doen wij mee met NIXzonderID van 23 mei tot 3 juni. Tijdens de actie roepen we jongeren op hun ID vast klaar te houden bij de aankoop van alcohol en tabak. Want NIX doe je samen.

Lees het volledige artikel

Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Vanwege de aankomende feestdagen (Hemelvaart en Pinksteren)  zijn de openingstijden van het gemeentehuis, milieustraat en Loket WIJzer op een aantal dagen aangepast.

Lees het volledige artikel

Inschrijven 6 exclusieve bouwkavels woningbouwproject 'Landvoort' in Oirschot

U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 13 juni 09.00 uur voor 6 grote, exclusieve kavels. Dit woningbouwproject ‘Landvoort’ ligt aan de Leeuwerikstraat, nabij de Spoordonkseweg in Oirschot. Wilt u zich inschrijven of informatie opvragen? Kijk dan op www.landvoort.nl. De loting vindt plaats op maandag 17 juni 2019 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Oirschot. 

Lees het volledige artikel

Vrijwilliger bij Team WIJzer

Team WIJzer is er om de inwoners van Oirschot, de Beerzen en Spoordonk vooruit te helpen op het gebied van welzijn, wonen, zorg en werk. We zijn een organisatie die snel schakelt om de ondersteuning van onze inwoners zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeftes die er leven binnen de gemeenschap. Dit doen we samen met vrijwilligers.

Lees het volledige artikel

Uitslagen verkiezingen Europees Parlement 23 mei

In onderstaande documenten leest u de uitslagen van de verkiezingen van het Europees Parlement van 23 mei j.l. 

Lees het volledige artikel

Officiële bekendmakingen

Lees het volledige artikel