Home » Inwoners » Symposium

Symposium

Terugkoppeling symposium kennismaken met wijk- en kernteams

Kennis maken met de fysieke wijkteams van de gemeente Oirschot en sociale kernteams van WIJzer en Welzijn Best Oirschot (WBO).

Op donderdag 3 november is er een succesvolle kennismaking tussen de wijk- en kernteams, buurtnetwerken, inwoners en raadsleden. Sinds september werken deze teams in de wijken. Zij zijn 'de oren en ogen' van ons dorp! Omdat ze in de wijken aanwezig zijn, zijn ze direct benaderbaar. Hierdoor zijn de lijntjes korter, vragen of meldingen worden sneller opgelost, leggen ze verbindingen en signaleren situaties. 

De avond werd op een ludieke manier gepresenteerd door Johan van Genechten. Na een plenaire aftrap om de nieuwe manier van werken uit te leggen, ging iedereen in de vorm van een meet en greet persoonlijk kennismaken. 

De wijkteams van de gemeente Oirschot zijn medewerkers van de buitendienst en zichtbaar in Oirschot, De Beerzen en Spoordonk. Zij zijn er voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. De  kernteams zijn er voor vragen over welzijn, wonen en zorg. Deze kernteams zijn te vinden in De Beerzen en Spoordonk. Voor Oirschot kunt je terecht bij loket WIJzer in de Enck.

Houdt het Weekjournaal en de Facebookpagina van de gemeente in de gaten voor meer informatie!