Home » Inwoners » Wegwerkzaamheden » Werkzaamheden gas- en waterleidingen dorpshart Middelbeers

Werkzaamheden gas- en waterleidingen dorpshart Middelbeers

In de week van 11 maart 2019 starten de nutsbedrijven Enexis en BrabantWater met de werkzaamheden aan de gas- en waterleidingen in het dorpshart Middelbeers.

Waar starten de nutsbedrijven?

De nutsbedrijven starten in de Doornboomstraat ter hoogte van het Doornboomplein. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is er tijdelijk alleen éénrichtingverkeer mogelijk in  noordelijke  richting (vanaf Kuikseindseweg richting de rotonde N395). Voor het verkeer in zuidelijke richting stellen wij een omleidingsroute in.

Wanneer starten de werkzaamheden?

In maart zijn alleen de nutsbedrijven aan de slag in de Doornboomstraat. Vanaf begin mei kan ook de civiel aannemer Van der Zanden aan de slag met de aanleg van het riool. Vanaf dat moment is de Doornboormstraat afgesloten in beide richtingen. Na verloop van tijd verplaatsen de werkzaamheden van de nutsbedrijven en de civiel aannemer zich richting de Willibrordstraat. Nadere informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Omleidingsroute

We stellen een omleidingsroute in. De route loopt van Middelbeers naar Oostelbeers over de N395 en vervolgens via Kerstraat – Hoogeindseweg – Hillestraat – Kuikseindseweg – Stroomkesberg – Mr. Van Hasseltweg – Westelbeersedijk – Broekeindsedijk.

Aanwonenden

De nutsbedrijven informeren de direct aanwonenden over wat er precies gaat gebeuren en waar zij rekening mee moeten houden.