Home » Inwoners » Woningbouw

Woningbouw

Woningbouwprojecten

De gemeente Oirschot heeft de afgelopen tijd een krachtige impuls gegeven aan woningbouw. Hierbij gaven we extra prioriteit aan de versnelling en vergroting van het aantal sociale huur- en koopwoningen.

Ook voor de komende tijd staan er nog verschillende woningbouwprojecten op stapel. Klik op de locatie voor meer informatie.

Alle informatie inzake de woningbouwprojecten is informatief. Wij doen er alles aan deze webpagina's actueel te houden. Aan de getoonde informatie op deze webpagina's kunt u geen rechten ontlenen.

Woningbouwprojecten en bouwkavels in:


Oirschot

Spoordonk

Middelbeers

Oostelbeers


Contact

Klik op een van de bovenstaande woningbouwprojecten en/of bouwkavels voor meer informatie. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente Oirschot, cluster Woningbouw, tel.nr.: (0499) 583 333.

Lotingsysteem voor bouwkavels en nieuwbouwkoopwoningen

Hier leest u meer informatie over de verloting van bouwkavels en nieuwbouwkoopwoningen.

Nota Startersbeleid

Binnen een aantal woningbouwprojecten worden starterswoningen gebouwd. Op deze starterswoningen zijn de regels uit de Nota Startersbeleid van toepassing.

Gemeentelijk Vastgoed

Hier leest u meer informatie als u geĆÆnteresseerd bent in de koop, huur of pacht van gemeentelijk onroerend goed (landbouwkavels, gemeentelijke panden of overige bouwkavels).