Op de kruising van de Logtsebaan, Steenrijt en Nieuwedijk, vlakbij pannenkoekenhuis De Rode Haktol, heerst bij omwonenden en weggebruikers al langer een onveilig gevoel. Er wordt hard gereden en er gebeuren relatief veel ongelukken. Daarom willen we deze kruising opnieuw inrichten en veiliger maken. We vinden het belangrijk dat we zorgvuldig te werk gaan en op een vroeg moment met omwonenden en weggebruikers in gesprek gaan. Op maandag 5 juni om 19.00 uur organiseren we in het gemeentehuis een bijeenkomst. U bent van harte welkom.

Om te onderzoeken welke oplossing het best past, schakelden we adviesbureau Royal HaskoningDHV in. Dit bureau voerde onlangs een verkeersveiligheidstoets uit. Tijdens de eerste bijeenkomst delen vertegenwoordigers van Royal HaskoningDHV hun bevindingen. Vervolgens gaan ze met de aanwezigen in gesprek over oplossingsmogelijkheden. Wilt u ook graag meepraten? Meld u aan via info@oirschot.nl

En daarna? 

Op basis van de verkenning werkt Royal HaskoningDHV een schetsontwerp uit. Indien nodig, gebeurt dat in twee varianten. Ook tijdens deze fase gaan zij graag met omwonenden en weggebruikers in gesprek. Ze leggen dan graag uit hoe het ontwerp tot stand is gekomen, welke afwegingen gemaakt zijn en hoe dit leidt tot een veiligere kruising. De datum en locatie voor deze bijeenkomst maken we later bekend.

Logo Royal HaskoningDHV Enhancing Society Togeher