Het KNMI heeft code geel afgegeven voor vanmiddag tussen 12.00 tot 17.00 uur. Ze voorspellen ze enkele stevige onweersbuien met kans op hagel, plaatselijk (zware) windstoten en veel neerslag. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, en schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen via de website van het KNMI (link naar https://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarschuwingen/noord-brabant)

  Stormschade of wateroverlast

  Heeft u stormschade of wateroverlast? Meld dit! Als gemeente hebben we samen met de brandweer de nodige voorbereidingen getroffen om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

   Wat kunt u doen?

   • Bel bij acuut gevaar 112.
   • Heeft de schade geen spoed, maar is wel de brandweer ter plaatse nodig? Bel dan 0900-0904.
   • Levert de schade geen direct gevaar op, maar is het wel in de openbare ruimte? Maak dan een melding bij ons. Dit kan door te bellen naar (0499) 58 33 33 of door een melding te maken via reppido (https://reppido.nl/citizen/oirschot). Buiten openingstijden (vanmiddag na 12.00 uur) kunt u de Storingsdienst bellen via 06-53867590. Dit nummer is alleen voor situaties die niet kunnen wachten.