Home » Mijn buurt » Oostelbeers » Contact

Contact

 • Dorpsraad Oostelbeers

  De stichting Dorpsraad Oostelbeers vindt het belangrijk te weten wat er in Oostelbeers leeft en speelt. Logo Dorpsraad Oostelbeers
  Het doel van de stichting is om de leefbaarheid van het werkgebied te bevorderen en in stand te houden. Een daarnaast het welzijn van de dorpsbewoners te bevorderen.
  e-mail secretariaat@dorpsraadoostelbeers.nl
  website http://www.dorpsraadoostelbeers.nl/wordpress/

 • Wijkcontactpersoon

  Jan van den Heuvel      06 30 32 13 72, e-mail info@oirschot.nl

 • Wijkagent

  Hennie de Leest, telefoonnummer (0900) 88 44 website www.politieoirschot.nl

 • WIJzer

  De plek voor vragen en advies over zorg, jeugdhulp en werk

  Op de website www.wijzer-oirschot.nl kunt u 24 uur per dag terecht. U kunt (anoniem) vragen stellen aan een medewerker van WIJzer via het contactformulier. Op deze website kunt u via een forum vragen stellen op het gebied van jeugd. WIJzer is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur via (0499) 33 51 42. Als de medewerker niet direct een antwoord heeft, dan bellen wij u altijd later terug. Als u liever een medewerker van WIJzer persoonlijk spreekt, kunt u dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur terecht bij het loket in De Enck (De Loop 67) in Oirschot. Het kan zijn dat er op dat moment geen medewerker van WIJzer aanwezig is, dan zorgt het Loket  ervoor dat WIJzer contact met u opneemt.