Home » Ondernemers » Aanbestedingen

Aanbestedingen

Regelmatig doet de gemeente Oirschot openbare aanbestedingen. Sommige doet zij zelf; voor andere aanbestedingen voert de stichting Bizob die uit.
Bizob staat voor Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant. De stichting Bizob, opgericht in 2003, is één van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. In 2012 heeft Bizob 23 deelnemers: 21 gemeenten en 2 andere organisaties.

Bent u geïnteresseerd in (actuele) openbare aanbestedingen? U vindt meer informatie bij Tenderned en Aanbestedingskalender.

  • Tenderned: het marktplein voor aanbestedingen (een initiatief van het ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie): www.tenderned.nl.
  • Aanbestedingskalender: de Aanbestedingskalender.nl geeft een overzicht van openbare Nederlandse en Europese aanbestedingen: www.aanbestedingskalender.nl.
  • Inkoopbeleid 2017
    Het college van burgemeester en wethouders heeft het Inkoopbeleid 2017 en het Beleid Social Return on Investment vastgesteld. In het nieuwe beleid zitten een aantal positieve veranderingen voor bedrijven of organisaties.