Home » Ondernemers » Bedrijfslocaties

Bedrijfslocaties

De gemeente Oirschot heeft meerdere bedrijventerreinen:

 • Westfields
  Het nieuwste Oirschotse bedrijventerrein dat direct aan Brainport Avenue ligt, tussen Eindhoven en Oirschot. Eindhoven Airport ligt om de hoek en u zit zó op de A58 en de A2. Het eerste bedrijf heeft zich er al gevestigd. Westfields biedt kavels van 5.000 m2 en meer. Meer informatie vindt u op www.westfieldslogistics.nl
 • De Scheper
  Dit bedrijventerrein, ook in de kern Oirschot, is ontwikkeld midden jaren negentig. De Scheper ligt aan de A58. Enkele panden zijn dan ook te kwalificeren als zichtlocaties. De Scheper is een modern, gemengd bedrijventerrein. De kavelgrootten variëren van zo’n 1.500 tot 5.000 m². Ook zijn er enkele bedrijfsruimten gerealiseerd die onderdak bieden aan bedrijven met een kleinere ruimtebehoefte. Aansluitend aan het bestaande bedrijventerrein; De Scheper, ligt een nieuw terrein; de Scheper 2. Daar zijn nog kavels beschikbaar. Wilt u in aanmerking komen voor een kavel op de Scheper 2, moet u aantonen dat uw huisvestigingsvraag niet kan worden voorzien op de bestaande bedrijventerreinen.
 • Moorland
  Een strip met verschillende bedrijven aan de zuidkant van het Wilhelminakanaal.
 • De Stad
  Een bedrijventerrein in het oosten van de kern Oirschot, aan het Wilhelminakanaal.
 • Steenfort
  In Middelbeers aan de doorgaande weg van Oirschot naar Hilvarenbeek.

Interesse in bedrijfsgrond

Heeft u als ondernemer interesse in een kavel op één van onze bedrijventerreinen? Neem dan contact op met de gemeente Oirschot (tel. (0499) 583 333 of info@oirschot.nl. Samen met u bekijken we dan uw wensen en de mogelijkheden die er zijn.

Andere bedrijfshuisvesting

Daarnaast zijn in alle kernen een aantal kleinere en grotere bedrijven solitair gevestigd. Panden in de bebouwde kom, op bedrijventerreinen en soms ook in het buitengebied kunnen een passende huisvesting van uw bedrijf zijn.
De lokale makelaars, de gemeente en Brainport Development in Eindhoven (040-751 24 24) kunnen u van dienst zijn bij uw zoektocht. Voor meer informatie over de bedrijventerreinen of over de mogelijkheden in bestaande panden kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0499) 583 333, of info@oirschot.nl.