Woensdag 20 november vindt de volgende Psysalon plaats met als thema ‘Taboe op armoede’. Psysalon is er voor iedereen die betrokken is bij iemand met een psychische kwetsbaarheid, maar in het bijzonder voor hen die te maken hebben met het taboe armoede. 

Een panel van drie personen, met allemaal een andere achtergrond, gaat vertellen over hun ervaringen rondom het taboe op armoede. Daarna ontstaat een gesprek met de aanwezigen in de zaal. De rode draad is de mogelijkheden en beperkingen waar men in de samenleving mee te maken krijgt rondom dit thema. Vragen als ‘Hoe ga je om met het taboe armoede?’ en ‘Wat is helpend om het uit de taboesfeer te halen?’ komen zeker ter sprake. De gespreksleider van de avond is Wil van der Laak, werkzaam bij Bureau Sociaal Raadslieden Veldhoven. 

Bij Psysalon mag iedereen aansluiten, iedereen heeft recht van spreken. Psysalon is in zaal ‘De Harmonie’ van restaurant De Burgemeester in Oirschot. De zaal gaat om 19.30 uur open. Om 20.00 uur start de avond en deze duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, de koffie en thee staan klaar. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en kan via info@wijzer-oirschot.nl.

psysalon met de slogan: ontmoeten, Luisteren, Praten en Delen