Een eenvoudige manier om als energie te besparen is het vervangen van uw lampen door ledverlichting. Een ledlamp is namelijk 90% zuiniger dan een gloeilamp (Milieu Centraal). Daarom is energie besparen goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Verzilver uw gratis waardebon

Alle woningeigenaren in de gemeente Oirschot ontvingen in februari 2021 een brief met daarin een waardebon ter waarde van € 70,- te besteden aan LED lampen. Heeft u uw waardebon nog niet verzilverd? Doe dit dan snel! Er is nog budget beschikbaar.

Verzilveren van de waardebon

Het verzilveren van de waardebon is eenvoudig. Bestel online bij een bouwmarkt of andere online winkel en maak uw keuze uit het assortiment. Na de aanschaf gaat u naar www.winstuitjewoning.nl/oirschot en dient u uw waardebon én aankoopbewijs in. Het bedrag, tot € 70,-, krijgt u vervolgens op uw rekening teruggestort. U kunt de waardebon ook direct verzilveren via www.winstuitjewoning.nl/oirschot. U plaatst de producten in uw online winkelmandje en rekent af met de waardebon. 

Waardebon voor Ledverlichting 2021

Voorwaarden

Let op: mocht u de waardebon uit de vorige brief (bezorgd in juli 2020) al ingediend hebben, kunt u de waardebon uit de brief van februari 2021 niet nog eens inleveren. Voor een lijst van de energiebesparende producten en overige voorwaarden, ga naar www.winstuitjewoning.nl/oirschot.

 De tekst: Samen op weg naar een Duurzaam Oirschot