Met dank aan onze inwoners hebben we ook dit jaar weer een prachtig exemplaar van de gemeentegids weten samen te stellen. Er is massaal gereageerd op de oproep om typische beelden van onze gemeente in te sturen. De keuze voor de winnende foto voor op de cover van de gemeentegids is gevallen voor inzender: Ties Sweyen. Van harte gefeliciteerd!

Maandag 8 november zette Burgemeester Judith Keijzers-Verschelling Ties met zijn prachtige foto in het zonnetje. De burgemeester overhandigde een afdruk met zijn foto en die van de cover van de officiële gemeentegids 2021-2022.

De burgemeester overhandigde een afdruk met zijn foto en die van de cover van de officiële gemeentegids 2021-2022.

De gemeentegids ligt momenteel bij de drukker en wordt eind november / begin december verspreid. Er is een selectie gemaakt vanuit de overige inzendingen en ook die foto’s zijn opgenomen in de gemeentegids. Voor andere uitingen vanuit de gemeente kunnen we ook gebruik maken van de inzendingen.  

Wij bedanken iedereen dan ook voor het insturen van de mooie foto’s! 

jongens op de oirschotse heide met op de achtergrond een militaire helikopter
Ties Sweyen over de winnende foto: "Genieten, rust, maar ook actie en bedrijvigheid. En een mooiere vorm van samenwerking is er volgens mij niet".