Wat is het?

Alle informatie over de afvalinzameling in onze gemeente (waaronder grofvuil) vindt u in De AfvalWijzer. De AfvalWijzer is een digitale afvalkalender. Grof huisvuil of grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is om in een vuilniszak of container te stoppen, zoals meubels of vloerbedekking. Ook leest u in de afvalwijzer waar u een kliko (extra) aan kunt vragen of om kunt ruilen.

Verwijzingen

Hoe werkt het?

U kunt uw grofvuil zelf naar de milieustraat brengen. De tarieven en openingstijden vindt u op de pagina van de milieustraat. Meubels, apparaten of huisraad die nog heel zijn en werken kunt u gratis inleveren bij kringloopwinkels o.a. D’n Inloop (Vier Uitersten 17, in Oirschot). Hier vind u o.a de openingstijden van de kringloopwinkel.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan op werkdagen tussen 9 en 12 uur telefonisch contact op via 0499 - 58 33 33 of maak een afspraak via het contactformulier.

Afvaltaken worden behandeld door VTH de Kempen. Dit is een afdeling van de Samenwerking Kempengemeenten en is gevestigd in het gemeentehuis van Eersel.

Heeft u gevonden wat u zocht?