Alle vervoer in gemeente Oirschot nu op vervoervoormij.nl

Alle mogelijkheden voor vervoer in gemeente Oirschot vindt u vanaf 9 juli op de nieuwe website: vervoervoormij.nl

Wij vinden dat vervoer geen probleem mag zijn. Vervoer is belangrijk om actief deel te nemen aan de samenleving. Als je je niet kunt verplaatsen, wordt je wereld klein. Als je wél ergens naartoe kunt gaan, heb je minder kans om eenzaam te worden. En dan blijf je langer gezond. 

Omdat jezelf verplaatsen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, staan alle plaatselijke vervoersmogelijkheden op de website www.vervoervoormij.nl bij elkaar. Inwoners van gemeente Oirschot kunnen op de website een vervoersmiddel vinden die bij hun situatie past. Zo kunt u zien wat mogelijk is voor deur tot deur-vervoer, rolstoel kan mee, huisdier mag mee en hulphond welkom. Zorgverleners, vrijwilligers en familieleden kunnen de website ook gebruiken om mensen die niet zo handig zijn met internet te helpen. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om bijvoorbeeld naar familie en vrienden te gaan of een dagje uit te plannen.

Met Vervoer Voor Mij maken we informatie over vervoer voor iedereen bereikbaar, altijd en overal. De website heeft een slimme zoekfunctie, handige print-knop en de mogelijkheid om informatie te delen via e-mail of Whatsapp.

man in rolstoel word via een speciale lift in de bus gereden