Gemeente Oirschot publiceert haar officiële bekendmakingen en kennisgevingen over bouwplannen, (verleende en aangevraagde) vergunningen, (ontwerp-)bestemmingsplannen enz. wekelijks via www.officielebekendmakingen.nl.

Daarnaast komt een deel in de Staatscourant en worden bestemmingsplannen gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Alle bekendmakingen en kennisgevingen publiceren we als service naar onze inwoners ook samengevat in het Weekjournaal. De digitale versie is rechtsgeldig.

Zoekt u publicaties van vóór 1 mei 2018, die niet op officielebekendmakingen.nl staan, kijk dan op onze archiefwebsite. Deze site maakt dagelijks een kopie van Oirschot.nl.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw wijk of buurt?

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw wijk of buurt? Denk aan het verlenen van (omgevings)vergunningen, evenementen, bestemmingsplannen of andere besluiten. Wekelijks informeren we u hierover in het Weekjournaal, maar dit kan ook makkelijk digitaal. Via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt kunt u zich abonneren op een e-mailservice, een app downloaden of berichten online bekijken. U kunt hier zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.

Hieronder ziet u alle actuele bekendmakingen.