Sportcoach Oirschot, Dieet Advies Oirschot, WIJzer Oirschot en de huisartsenpraktijken uit Oirschot en de Beerzen slaan dit jaar wederom hun handen ineen om mee te doen aan de succesvolle Nationale Diabetes Challenge. Het doel is om zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Zowel mensen met, als zonder diabetes kunnen zich hiervoor aanmelden. Bewegen is namelijk goed voor ons allemaal. Doet u mee? 

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt heeft vele voordelen voor de gezondheid en is ook nog eens gezellig. 

Logo De Nationale Diabetes Challenge

Start wandelingen

De wandelreeks start op donderdag 25 april. Vanaf dan wordt er elke donderdag gewandeld om 14:00 uur. Startpunt is WIJzer (De Loop 67 in Oirschot). Er wordt rekening gehouden met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt wandelen. Er zijn drie verschillende routes beschikbaar en u kiest ter plekke welke route u wandelt. 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht op www.nationalediabeteschallenge.nl/oirschotinbeweging. Wilt u meedoen? Meld u dan aan voor de eerste wandeling bij Sportcoach Corné Boot via c.boot@wijzer-oirschot.nl of 06-20441685.

Logo Oirschot in Beweging