Oirschot in beweging

Logo Oirschot in beweging

De gemeente Oirschot wil haar inwoners zoveel mogelijk stimuleren om te sporten en te bewegen.

Dit doet zij vanuit haar Lokaal Gezondheidsbeleid waarbinnen het stimuleren van een gezonde leefstijl voorop staat. Het project Oirschot in beweging sluit aan bij de doelen van het gezondheidsbeleid. Het project is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Oirschot, WIJzer, Corpus Novum, Hockeyclub Oirschot, Judoschool Richard en FRIZ Dance & Fit. De gemeente ondersteunt het project (financieel) en heeft de coördinatie op het project bij WIJzer neergelegd. Veel actieve vrijwilligers dragen bij om inactieve inwoners te activeren. Het project kan mede dankzij hen bestaan.

Sportcoach WIJzer

Sportcoach Oirschot in Beweging

Sportcoach Corné Boot is onderdeel van team WIJzer en sinds 2011 actief in Oirschot. Samen met de gemeente Oirschot is hij zowel initiatiefnemer als kartrekker van Oirschot in Beweging. Voor vragen of meer informatie over sport en/of bewegen, kunt u contact opnemen met Corné via telefoonnummer (06) 20 44 16 85 of per mail via c.boot@wijzer-oirschot.nl. Ieder jaar organiseert Oirschot in Beweging een groot aantal activiteiten. Hieronder vindt u meer informatie over de activiteiten per doelgroep.

Activiteiten per doelgroep

Jongeren


ActiviteitLocatieWanneer

Freerunnen

Sportcentrum de Kemmer (Bloemendaal 5, Oirschot)

Wekelijks op vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties

Klik hier voor de flyer voor jongeren

Double Defense

Sportcentrum de Kemmer (Bloemendaal 5, Oirschot)

Wekelijks op woensdag in twee leeftijdsgroepen

Klik hier voor de flyer voor jongeren

Klik hier voor meer info voor ouders

Aangepast sporten

ActiviteitLocatieWanneer

Nationale diabetes challenge

Meld je aan via sportcoach Corné Boot!

Oirschot: startpunt WIJzer (Oude Grintweg 3b)Wekelijks op donderdag om 14.00

Uniek sporten

Gemeente Oirschot is aangesloten bij Uniek Sporten. Uniek sporten is een regionaal samenwerkingsverband, om het sportaanbod voor mensen met een beperking te bevorderen. Onze sportcoach denkt graag met u mee. Meer weten? Kijk dan onderstaande video om een beeld te krijgen van Uniek Sporten, of neem contact op met sportcoach Corné Boot via telefoonnummer (06) 20 44 16 85 of per mail via c.boot@wijzer-oirschot.nl