Direct regelen

Inwoners kunnen een kopie van de ozb-aanslag, woz-beschikking of woz-taxatieverslag aanvragen met onderstaand online formulier.

Ondernemers, verenigingen of instellingen kunnen helaas momenteel nog geen gebruik maken van dit online formulier. Zij kunnen de kopie aanvragen door te mailen naar info@oirschot.nl. Vermeld hierbij uw voorletters en achternaam, naam van de organisatie en Kamer van Koophandel nummer. Wij sturen de kopie vervolgens naar het adres van de belanghebbende van de organisatie, vereniging of instelling.

Kopie aanslag aanvragen

Wat is het?

U kunt bij de gemeente een kopie krijgen van de aanslag onroerendezaakbelasting (OZB). Deze kunt u bijvoorbeeld nodig hebben bij het verkopen van uw woning.

Wat moet ik doen?

U kunt een kopie aanvragen bij het cluster Belastingen van de gemeente.

  • Inwoners kunnen dit doen met het online formulier onder Direct regelen.
  • Ondernemers, verenigingen of instellingen kunnen helaas momenteel nog geen gebruik maken van dit online formulier. Zij kunnen de kopie aanvragen door te mailen naar info@oirschot.nl. Vermeld hierbij uw voorletters en achternaam, naam van de organisatie en Kamer van Koophandel nummer. Wij sturen de kopie vervolgens naar het adres van de belanghebbende van de organisatie, vereniging of instelling.

Hoe lang duurt het?

U hebt de kopie binnen enkele werkdagen in huis.

Heeft deze informatie u geholpen?

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Wij zijn via de volgende kanalen te bereiken:

Ellen van Rokven

Ellen Rokven

Medewerkster Klantcontactcentrum