Werkbezoeken Kindcentrum de Beuk en Wijzer

Op dinsdag 9 april ging de raad op werkbezoek om zich te laten informeren over zaken die spelen in de gemeente. Een deel van de (burger)raadsleden ging naar Kindcentrum de Beuk in Oostelbeers dat in augustus 2024 de deuren opent en onderwijs gaat aanbieden aan leerlingen in de basisschoolleeftijd. 

Een ander deel van de (burger)raadsleden ging naar de nieuwe locatie van Wijzer in de Stoelendans. Na een presentatie over de werkzaamheden van Wijzer gingen raadsleden in gesprek met vrijwilligers die betrokken zijn bij verschillende projecten in de gemeente.

Wilt u ook de raad uitnodigen voor een werkbezoek? Dat kan! Neem contact op met de griffie via griffie@oirschot.nl.

Raadsleden terug in de klas tijdens werkbezoek aan Kindcentrum de Beuk
Raadsleden terug in de klas tijdens werkbezoek aan Kindcentrum de Beuk

Geen raadsbijeenkomsten op 23 en 30 april

In verband met de meivakantie zijn er geen raadsbijeenkomsten op dinsdag 23 en dinsdag 30 april.

Centrumplan

De raad spreekt binnenkort over een inrichtingsplan voor het centrum. De raad vindt de mening van inwoners belangrijk. Er is daarom gelegenheid om over het plan te komen inspreken bij de gemeenteraad.

Hiervoor is ruimte tijdens de raadsbijeenkomst op dinsdag 7 mei. Deze begint om 19.00 uur.

U kan zich aanmelden als inspreker bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk maandag 6 mei om 16.00 uur bij de griffie. Stuur een mail naar griffie@oirschot.nl of neem telefonisch contact op met Mark van Oosterwijk (raadsgriffier) via (0499)583333.

De agenda voor de bijeenkomst is te vinden op https://www.oirschot.nl/gemeenteraad. Het voorstel voor het centrumplan zal uiterlijk donderdag 25 april op de agenda gepubliceerd worden.