De nieuwe premiebedragen voor de zorgverzekering in 2024 zijn inmiddels bekend gemaakt door de verschillende zorgverzekeraars.

Tot en met 31 december 2023 kunt u overstappen van zorgverzekering en/of wijzigingen in uw polis aanbrengen. Voor inwoners van de Kempen met een laag inkomen en weinig vermogen hebben de Kempengemeenten (waaronder Oirschot) een collectieve zorgverzekering, ook wel Gemeentepolis genoemd, afgesloten bij de zorgverzekeraars CZ en VGZ. 


Deze Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en aanvullende verzekering, waarbij de gemeente (een deel van) de premie van de aanvullende verzekering betaalt. Door deel te nemen aan de Gemeentepolis bent u dan ook uitgebreider verzekerd voor de prijs van een basiszorgverzekering. Meedoen betekent dus minder betalen voor méér zorgverzekering.


Wilt u meer weten over de Gemeentepolis en of u in aanmerking komt? Kijk op https://www.kempenplus.com/regelingen-bij-zorg-ziekte 

Informatiebijeenkomst collectieve zorgverzekering

Op donderdag 30 november 2023 om 16.30 uur is er een informatiebijeenkomst over deze collectieve zorgverzekering bij KempenPlus, Raambrug 8 in Bladel. Aanmelden kan via onderstaande button.

 Aanmelden voor informatiebijeenkomst