Reconstructie N395

Dit is een oud bericht.

De provincie is gestart met de herinrichting van de N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot. Dit waarborgt de bereikbaarheid en de leefbaarheid van De Beerzen.

Plannen

Oirschot, monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis. De provincie Noord-Brabant is gestart met groot onderhoud aan de N395, de weg tussen Oirschot en Hilvarenbeek. Dit groot onderhoud wordt door de Provincie gelijktijdig aangegrepen om een een aantal knelpunten met overkeersveiligheid, oversteekbaarheid en leefbaarheid langs de weg aan te pakken.

Vooral voor fietsers is de N395 niet veilig gebleken, daar willen we iets aan doen. Ook de oversteekplaatsen in de dorpen (Oostelbeers en Middelbeers) en de doorstroming op de weg moeten aangepast worden. Tot slot worden waar mogelijk maatregelen genomen om de leefbaarheid in de dorpen te verbeteren.

Heeft u vragen?

Wilt u op de hoogte blijven? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Kijk op de website van de provincie of download de BAM Infra projectenapp via de Play Store of App Store.

Heeft u gevonden wat u zocht?