De provincie bereidt momenteel de herinrichting van de N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot voor. Dit waarborgt de bereikbaarheid en de leefbaarheid van De Beerzen.

 

Oirschot, monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis. Momenteel bereidt de provincie Noord-Brabant groot onderhoud voor aan de N395, de weg tussen Oirschot en Hilvarenbeek. Dit groot onderhoud wordt door de Provincie gelijktijdig aangegrepen om een een aantal knelpunten met overkeersveiligheid, oversteekbaarheid en leefbaarheid langs de weg aan te pakken.

Vooral voor fietsers is de N395 niet veilig gebleken, daar willen we iets aan doen. Ook de oversteekplaatsen in de dorpen (Oostelbeers en Middelbeers) en de doorstroming op de weg moeten aangepast worden. Tot slot worden waar mogelijk maatregelen genomen om de leefbaarheid in de dorpen te verbeteren.

Inmiddels zijn er een aantal inloop- en terugkoppelmomenten geweest in Oostelbeers en Middelbeers over de plannen voor de N395.

Lees meer informatie over de N395 Hilvarenbeek-Oirschot op de website van Provincie Noord-Brabant.

Wilt alle ontwikkelingen over de reconstructie van de N395 op de voet volgen, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Alle nieuwsbrieven vindt u ook op de website van Provincie Noord-Brabant.

Heeft u gevonden wat u zocht?