Fijn dat je interesse hebt om mee te doen. Op deze webpagina vind je meer informatie over de Afvalbingo en diverse opschoonacties. In de gemeente Oirschot zullen er tijdens de opschoonacties op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Iedereen is welkom om mee te doen. Deze opschoonacties worden georganiseerd in samenwerking met onsburo.

Landelijke opschoondag 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 is de Landelijke Opschoondag! Wij ondersteunen iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen, deze worden aan huis afgeleverd en na afloop van de actie samen met de volle zakken weer aan huis opgehaald. Willen jij en je buren, collega’s vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. 

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers “winnen” sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Kinderen gaan gewapend met een afvalgrijper en een bingokaart op zoek naar alle soorten zwerfafval. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. Maar dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs, namelijk €100,- €200,- of €300,- voor een buurt-/verenigingsfeest!

Enthousiast geworden?

Kom in actie en meld je aan. Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen! Stuur mailtje naar teamschoon@onsburo.eu. Met als onderwerp Landelijke Opschoondag 2020. Geef hierin in ieder geval de volgende informatie:
•    Je voor- en achternaam
•    Je adres
•    Je telefoonnummer